Прозорість: компанія Mazars публікує свій Річний звіт за 2007/2008 р.

Вже четвертий рік поспіль, наш річний звіт виходить в електронному та друкованому вигляді. Він охоплює консолідовану звітність, виконану у відповідності до Міжнародних стандартів фінансової звітності (МСФЗ/ IFRS).

Насамперед компанія Mazars - це суспільне явище, створюване щоденною працею людей задля існування та зростання підприємства. Кожний співробітник , незважаючи на походження та досвід, збагачує нашу Групу своєю культурою, поглядами та бажанням рухатися вперед в команді. Тільки розраховуючи на їх віддачу, ми зможемо продовжити цю «пригоду», що почали близько 70 років тому з метою створення компанії, яка б додавала вартості клієнтам завдяки своїй інтегрованості, відкритості та міжнародній присутності. (Уривок з річного звіту 2007/2008).

В річному звіті за 2007/2008 р. ми маємо намір відобразити це бачення, ілюструючи наші зобов’язання перед людьми, що є частиною компанії Mazars, а також перед клієнтами й суспільством.

Mazars Annual Report 2007-2008 - English